Forex Terkini: Dollar mengatasi peristiwa-peristiwa yang berkaitan.

291

Inilah yang perlu anda ketahui pada hari Selasa, 23 Januari:

 

The Pound adalah pelaku terbaik, manakala CAD adalah yang paling teruk. Sterling disokong oleh CBI Industrial Trends Survey pada Pesanan, yang datang pada -22, meningkat dari -28 dan mengalahkan jangkaan pasaran -23. Sub-komponen menunjukkan tanda-tanda peningkatan yang lebih baik dalam sektor perkilangan.

The House of Lords UK meluluskan Bill Brexit. PM Johnson berkata beliau yakin kesepakatan dapat dicapai dengan EU sebelum akhir tahun.

Dolar Kanada menjunam dengan pengumuman dasar monetari BOC, memandangkan bank pusat membuka pintu untuk mengurangkan kadar.

Pasangan EUR / USD didagangkan tidak bermaya di bawah 1.1100, melanjutkan penurunannya pada Januari sebanyak beberapa pip kepada 1.1069. Para peserta pasaran menunggu mesyuarat Dasar Monetari ECB Khamis ini.

Dollar Australia terus menurun walaupun dollar mengalammi nada ynag negatif. Australia untuk melepaskan data pekerjaan dan inflasi seterusnya.

Harga minyak mentah jatuh untuk tiga hari berturut-turut, dan menetap pada paras terendah 2020 baru, ditimbang oleh kebimbangan bekalan lebihan.

Crypto Terkini: pelarian Bitcoin akan berlaku

 

================================================================

NAK DEPO FBS?
SILA GUNAKAN PERKHIDMATAN LOCAL DEPOSITOR FBS DENGAN KAMI

Hubungi kami melalui, klik salah satu logo dibawah :

          

Belum ada akaun FBS? … Buka akaun FBS anda dengan kami di sini untuk pelbagai tawaran menarik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.