Kemas kini Terbaru CopyTrade

349

 Kemas kini Terbaru CopyTrade akan membolehkan untuk mengawal keuntungan pelaburan anda dengan cara yang jauh lebih baik! 📈📲🙋‍♂🎊

Untuk memberikan anda pulangan yang lebih tinggi yang memaparkan pilihan Stop-loss dan Take-profit untuk kedua-dua pesanan baru dan sedia ada FBS membawa kepada anda kemas kini CopyTrade yang Baru!

 Khususnya, anda akan dapat menghapuskan risiko yang tidak perlu dengan meletakkan Stop-loss dan tidak akan kehilangan lebih banyak wang daripada yang anda sudah bersedia untuk kehilangannya dengan trade tertentu.

 Ciri Take-profit akan membantu anda menghentikan proses secara automatik dan mendapatkan keuntungan anda tepat pada masanya.

Untuk kemudahan anda, aplikasi akan menghantar “push notification” setiap kali salah satu ciri ini dicetuskan, membiarkan anda mengetahui bahawa pelaburan ditutup secara automatik.

Kemas kini aplikasi sekarang untuk mendapatkan pengurusan risiko anda di CopyTrade ke tahap yang baru dan menikmati pulangan yang lebih tinggi dan prestasi trading yang lebih santai.

Baca selanjutnya di sini !!!

================================================================

NAK DEPO FBS?
SILA GUNAKAN PERKHIDMATAN LOCAL DEPOSITOR FBS DENGAN KAMI

Hubungi kami melalui, klik salah satu logo dibawah :

          

Belum ada akaun FBS? … Buka akaun FBS anda dengan kami di sini untuk pelbagai tawaran menarik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.